Városlista
2022. május 21, szombat - Konstantin

Hírek

2020. Március 18. 07:45, szerda | Helyi
Forrás: infobonyhad.hu

Újabb döntések a veszélyhelyzetre való tekintettel

Újabb döntések a veszélyhelyzetre való tekintettel

Tisztelt Lakosság!
Kedves Bonyhádiak!

A következő döntéseket hozta március 15-én Bonyhád polgármestere a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetre való tekintettel:

1. A Bonyhádi Varázskapu Bölcsőde és Óvoda intézményében 2020. március 17. napjától rendkívüli szünetet rendelt el. A gyermekek, szülők az intézménybe engedély nélkül nem léphetnek be. Kéri a szülőket, hogy csak akkor hozzák a gyermekeket az intézménybe: ha semmilyen módon nem tudják megoldani az otthoni felügyeletet, illetve a gyermek, vagy annak családtagja külföldön járt és a hazaérkezésüktől 14 nap eltelt.

2. A Gondozási Központban március 16-tól szünetel a nappali ellátás, aki igényli, annak házi gondozást, illetve szociális étkeztetést biztosítanak házhoz szállítással. Az Idősek Otthonában látogatási tilalom van.

3. A közművelődési intézményekben (Solymár Imre Város Könyvtár, Völgységi Múzeum, Vörösmarty Mihály Művelődési Központ) március 16-tól látogatási tilalmat rendelt el. Ettől a naptól kezdve bezárnak az intézmények.

4. A városi sportcsarnok és a tanuszoda március 16-tól szintén zárva tart.

5. Március 17-től bezár a piac.

6. A Bonyhádi Közös Önkormányzati Hivatalnál elsősorban telefonon és elektronikusan intézzék ügyeiket, személyes ügyfélfogadásra kedden 08:00-10:00 és csütörtökön 14:00-16:00 van lehetőség.

A fenti összehangolt intézkedéssorozat célja, hogy a járvány szélesebb körben történő elterjedését megakadályozzuk.

Kérem a lakosság megértését és együttműködését, a korlátozó rendelkezések szigorú betartását a járvány terjedésének megakadályozása, egészségük megóvása érdekében. Köszönöm az együttműködésüket.

A fenti döntések visszavonásig érvényesek.

Filóné Ferencz Ibolya
polgármester

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását

2022. Május 02. 08:03, hétfő | Helyi

A magyar nyelv és irodalom írásbelikkel kezdődnek az érettségik

Hétfő reggel országszerte kezdődnek az írásbeli érettségi vizsgák. Az első érettségi napon magyar nyelv és irodalomból középszinten mintegy 71 ezren, emelt szinten több mint 2200-an adnak számot tudásukról.