Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2016. Szeptember 27. 08:41, kedd | Helyi
Forrás: police.hu, fotó: bouvet.cafeblog.hu

Trükkös lopások, besurranások

Trükkös lopások, besurranások

A bonyhádi rendőrök őrizetbe vettek három kisvejkei férfit.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást három kisvejkei férfi ellen.

Egy teveli férfi tett bejelentést a rendőrségre, mert ismeretlen tettes 2016. szeptember 20-án 11 óra 45 perckor besurranás módszerével bement a lakóházába, ahol édesanyja pénztárcájából készpénzt tulajdonított el.

A rendőrök a nyomozás eredményeként előállítottak egy 31 éves és egy 23 éves kisvejkei férfit, valamint egy 17 éves kisvejkei fiatalkorút, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók voltak. A nyomozók kiderítették, hogy az elkövetők különböző módszerekkel összesen nyolc hasonló bűncselekményt követtek el. Aparhanton, Mucsfán, Závodon, Tevelen, valamint Nagymányokon általában idős személyek lakóházaiba próbáltak bejutni észrevétlenül. Ha rajtakapták őket, akkor a sértett figyelmét különböző történetekkel elterelték, majd értékeiket eltulajdonították. Az elkövetők közel egymillió forint kárt okoztak.

A bonyhádi nyomozók mindhárom férfit gyanúsítottként hallgatták ki több rendbeli lopás bűntett, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendőrök az elkövetőket őrizetbe vették, a 31 éves férfi előzetes letartóztatását kezdeményezték.

Az ügyben a további eljárást a Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt