Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2016. Június 24. 09:01, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Tolna megyei helyszínelők

Tolna megyei helyszínelők

Bátaszéki és bonyhádi rendőr képviseli majd a megyét az országos versenyen.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. június 22-én, a MAÜ Zrt. Bátaszéki Üzemmérnökségén rendezte meg a megyei a baleset-helyszínelői versenyt. Az eseményt dr. Kovács Zoltán r. ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány helyettes nyitotta meg.

A rendőr szakmai megmérettetésen először tesztlapot kellett kitölteni a résztvevőknek, majd 7 gyakorlati feladatot oldottak meg. Ezek között szerepelt vasúti- és halálos baleset szimuláció, fényképezés és vezetéstechnika is.

A megmérettetés külön csapat és egyéni összetett kategóriában zajlott. A csapatok közül az első helyet a Bonyhádi Rendőrkapitányság két helyszínelője, Csasznyi Dániel r. ftörm. és Siszler Zsolt r. ftörm. szerezte meg, második helyen a Paksi Rendőrkapitányság munkatársai, Vajda Zoltán c. r.tzls. és Szendi Norbert c. r.zls. végeztek, míg a dobogó harmadik fokára a Bátaszéki Autópálya Alosztály csapata, Kovács Roland r. ftörm. és Murányi Róbert c. rzls. állhatott fel.

Egyéniben az első két helyen Kovács Roland r. ftörm. (Bátaszéki Autópálya Alosztály) és Csasznyi Dániel r. ftörm (Bonyhádi Rendőrkapitányság) végzett. Ők ketten képviselik majd Tolna megyét az országos baleset-helyszínelői versenyen, melyet 2016. szeptember 13-15. között rendeznek Somogy megyében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Életmód

Művészetek Völgye - Csaknem háromezer program az idei fesztiválon

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe