Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. November 26. 15:15, szombat | Bulvár
Forrás: Stop.hu

Rommá verték és összerugdosták VV Shadit

Rommá verték és összerugdosták VV Shadit

Néhány fiatal úgy gondolta, VV Shadinak vezekelnie kell a VV Attilához szegezett kijelentése miatt, ugyanis csütörtök este csúnyán elbántak a feltörekvővel.

- Amint beléptem a szórakozóhelyre, kiszúrtak maguknak az Attila-szimpatizánsok, akik ezt hangoztatták is magukról, úgyhogy gondolom, az lehetett a problémájuk, hogy a kiesésem alkalmával ígéretet tettem Attilának, hogy kitálalok róla - kezdte Shadi a Cool TV NekedValó című műsorában.

- Feléjük fordultam, hogy mit akarnak, és ekkor kaptam egy pofont. Mondtam a srácnak: ha verekedni akar, akkor álljon elém, ne hátulról támadjon. De a fiú abban a pillanatban a biztonsági őr mögé bújt, aki minden bizonnyal a haverja volt, mert ahelyett, hogy megakadályozta volna a balhét, inkább végignézte. A következő pofont már nem hagytam annyiban, aztán valahogy a földre kerültem, és akkor a barátai elkezdtek rugdosni - folytatta a kiesett játékos.

- Be kellett volna mennem a kórházba, hogy látlelettel bizonyítsam a támadást, az arcom és a combom sérült meg, de végül úgy döntöttem, hogy nem jelentem fel őket - idézi a jordán fiút az Új Ász.

Címkék: valóvilág, VV Shadi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.