Városlista
2024. június 18, kedd - Levente

Hírek

2012. Szeptember 26. 10:37, szerda | Sport
Forrás: MTI

Osztrák hokiliga - Sportszerű szurkolást kérnek a fehérváriak

Osztrák hokiliga - Sportszerű szurkolást kérnek a fehérváriak

A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapat vezetői, edzői és játékosai arra kérik szurkolóikat, hogy a vasárnapi, Villach elleni hazai mérkőzésen az eddigiekhez hasonlóan sportszerűen és az ellenfél iránt tiszteletet tanúsítva buzdítsák kedvenceiket.

A szerdai közlemény azért született meg, mert a nyáron, nagy visszhangot kiváltva, az ellenfélhez igazolt az amerikai Derek Ryan, aki az elmúlt idényben még a Volán erőssége volt. A helyi közönség megszerette, s úgy írt alá a villachi gárdához, hogy közben érvényes szerződése volt a fehérváriaknál. Az ügyben a nemzetközi szövetség a magyar csapatnak adott igazat, az osztrák klubnak ezután meg kellett egyeznie a Volánnal a csatár kivásárlásáról.
Ryan új klubjában is remekel, hat forduló alatt szerzett 11 pontjával (4 gól, 7 gólpassz) az egész liga legjobbja.
Az elmúlt szezonban szurkolói rendbontás miatt egyszer már megbüntették a Fehérvárt, így ha ismét hasonló eset fordulna elő, nem úszná meg a januárban kiszabott 3000 eurós bírsággal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 12:00, kedd | Sport

A németek elleni pontszerzéssel saját kezében maradna a magyarok sorsa

A Svájctól elszenvedett 3-1-es vereséget követően a magyar labdarúgó-válogatottnak szerdán a házigazda németek ellen bravúros pontszerzésre van szüksége ahhoz, hogy teljesen a saját kezében maradjon a sorsa az Európa-bajnokságon.

2024. Június 18. 08:24, kedd | Sport

Öngóllal nyertek a franciák, Mbappé orra eltört

A francia labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte Ausztriát a németországi Európa-bajnokság csoportkörének hétfői játéknapján.

2024. Június 18. 08:20, kedd | Sport

Szlovák bravúrgyőzelem a belgák ellen

A szlovák válogatott a torna eddigi legnagyobb meglepetését szolgáltatva 1-0-ra legyőzte az esélyesebb belga csapatot hétfőn Frankfurtban a németországi labdarúgó Európa-bajnokság E csoportjának első fordulójában.

2024. Június 17. 08:35, hétfő | Sport

EURO-2024 - Eriksen gólja csak egy pontot ért Dániának a nagyot hajrázó szlovénok ellen

A szlovén és a dán válogatott 1-1-es döntetlent játszott a németországi labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának vasárnapi nyitómérkőzésén.