Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Április 25. 09:09, hétfő | Helyi
Forrás: www.bonyhad.hu

Noé Attila az „Év Rendőre” Bonyhádon

Noé Attila az „Év Rendőre” Bonyhádon

Noé Attila címzetes rendőr törzszászlós vehette át idén a helyi képviselő-testület által alapított „Év Rendőre” díjat Filóné Ferencz Ibolyától a Bartók Béla Zeneiskola hangversenytermében tartott pénteki ünnepségen.

A polgármester és dr. Puskásné dr. Szeghy Petra jegyző – a kitüntetett mellett – a kapitányság valamennyi dolgozójának köszönetet mondott lelkiismeretes munkájáért, és további jó erőt, egészséget kívántak mindannyiuknak.

Április 24-e a rendőrség napja Magyarországon. Szép hagyomány városunkban, hogy ezen ünnepségen ismerik el azok munkáját, akik az év során kiváló teljesítményt nyújtva, példát mutatnak társaiknak.

Mint elhangzott, Noé Attila 1999. július 1-től a Rendőrség hivatásos állományának tagja. Szolgálatát a Tamási Rendőrkapitányságon kezdte. Munkája elismeréseként soron kívül került előléptetésre magasabb rendfokozatokba. 2003-ban megyei rendőr-főkapitányi dicséretben és jutalomban részesült.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság állományába zászlósként került 2005. február 1-jén. Ettől az időponttól kezdve a Közlekedésrendészeti alosztályon helyszínelő- és balesetvizsgáló beosztásban teljesít szolgálatot. Munkáját a szakszerűség és a magas színvonal jellemzi. 2007-ben ismételten megyei rendőr-főkapitányi dicséretben és jutalomban részesült. 2008-ban soron kívül törzszászlós rendfokozatba lépett elő. Kimagasló teljesítményét 2015-ben a megyei rendőrfőkapitány további dicsérettel és jutalommal ismerte el.

Szívügyének tekinti a baleset-megelőzést, számtalan iskolai prevenciós előadást tartott, ezen felül aktív szervezője és lebonyolítója a Völgység Kupa kerékpáros elméleti- és ügyességi versenynek.

Mentorként hosszú ideje segíti a pályakezdő rendőrök munkáját, szakmai tudását és tapasztalatait hatékonyan adja át a fiatalabb generációnak. A legutóbbi teljesítményértékelésen kivételes minősítést kapott. Munkája mellett kiemelt figyelmet fordít az erőnlétre, a sportra. A Belügyminisztérium által szervezett futóversenyeken, valamint más szervezetek általi megmérettetéseken kiemelkedő eredményeket ért el.

Bonyhádon lakik. Nős, két kiskorú gyermeket nevelnek. Felesége szintén a Rendőrség hivatásos állományának tagja. Magánélete rendezett, példamutató.

Noé Attila címzetes törzszászlóst szakmai munkájának színvonala, példamutató hozzáállása méltóvá teszi az „Év Rendőre” elismerésre.

Ugyancsak az ünnepségen került sor a rendőrség napi jutalmak átadására.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője tárgyjutalomban részesíti Kovácsné Rausch Adrienn közalkalmazottat a minősített és nyílt ügykezelés terén végzett kimagasló munkájáért.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője tárgyjutalomban részesíti Becze Zoltánné közalkalmazottat a rendészeti osztályon nyújtott több éves lelkiismeretes munkájáért.

Rendőr-főkapitány úr a 23 rendbeli üzletszerűen elkövetett temetői lopások eredményes felderítésében való gyors és hatékony rendőri intézkedések elismeréséül tárgyjutalomban részesíti Szőnyi Csaba és Molnár Gábor főtörzsőrmester, valamint Csasznyi Krisztián címzetes rendőr törzszászlós urakat.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője tárgyjutalomban részesíti Pánki Márió őrmestert a február 26-án tanúsított szolgálaton kívüli életmentő, példaértékű emberi magatartásáért.

Dr. Soczó László dandártábornok úr jutalomban részesíti Török Csaba címzetes rendőr alezredest 50. életéve alkalmából.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság vezetője írásbeli dicséretben részesíti Ecker Balázs címzetes főtörzsőrmestert a közlekedésbiztonsági helyzet javítása érdekében végzett kimagasló színvonalú munkájáért, különös tekintettel az ittas járművezetők kiszűrésére.

Dr. Marcsek Sándor a megyei szakirányítás által ellenőrzött 39, 40, 41/2016. számú bűnügyekben lefolytatott helyszíni szemlék során végzett alapos és szakszerű munkájáért írásbeli dicséretben részesíti Sütő Sándor címzetes törzszászlóst.

A 211/2016. számú bűnügyben (zaklatás) végzett gyors, szakszerű és eredményes munkájáért (a gyanúsított előzetes letartóztatásban van) a Bonyhádi Rendőrkapitányság vezetője írásbeli dicséretben részesíti Marcsa Balázs őrmestert.

A helyi zeneiskola tehetséges növendékeinek műsorával gazdagított program zárásaként dr. Marcsek Sándor ezredes, kapitányságvezető köszönte meg a város vezetésének támogatását, együttműködését, a kollégáinak pedig a napi helytállásukért, szorgalmukért volt hálás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére