Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. November 17. 16:09, szerda | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Kijött a kocsmából, kocsit lopott, majd defektet kapott

Kijött a kocsmából, kocsit lopott, majd defektet kapott

Egy parkoló autót vitt el engedély nélkül egy férfi Tokodaltáróról. Sietősen akart távozni egy kocsmából, így pont kapóra jött neki a teherkocsi, amiben a slusszkulcs is benne volt.

Egy tokodaltárói kocsmában került szóváltásba több vendéggel Sz. Gergely 2021. november 14-én éjszaka. A 39 éves férfi futva indult haza az italozóból, mielőtt a konfliktus tettlegességig fajult volna. Ekkor vett észre egy, az út mellett parkoló teherautót. Mivel az ajtaját nyitva találta, beszállt, a benne lévő kulccsal elindította, és elhajtott vele. Nem jutott azonban messzire, néhány utcával arrébb ugyanis defektet kapott. Kiszállt a járműből, gyalog folytatja az útját, a teherautót pedig az út szélén hagyta. A jelenetnek több, a kocsmában tartózkodó vendég is szemtanúja volt, akik szóltak a jármű tulajdonosának, ő pedig bejelentést tett a rendőrségen – közölte a rendőrség.

A dorogi rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetőjét, akit két nappal később jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. Sz. Gergely beismerő vallomást tett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.