Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Március 24. 14:15, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Kiderült, mivel kereste első millióit Friderikusz Sándor

Kiderült, mivel kereste első millióit Friderikusz Sándor

Azt mondják, a gazdag emberek első milliójuk megszerzésére emlékeznek a legjobban.

Friderikusz Sándor esetében ez rögtön ötmillió-negyvenezer forint volt, amit az Isten óvd a királynőt! című könyvével keresett, 1987-ben - írja a hot! magazin.

Ötven év kihagyás után először, 1985-ben szépségkirálynő-választást rendeztek Magyarországon. A győztes egy gyönyörű fonyódi lány, a tizenhat éves Molnár Csilla Andrea volt, aki nem egészen egy évre rá búcsúlevelet írt, majd gyógyszereket vett be és életét vesztette. Az ő történetét írta meg Friderikusz Sándor, ami bombasiker lett, három év alatt, négy kiadásban négyszázezernél is több példány fogyott belőle.

A tragikus sorsú királynő, Csilla édesanyja kerüli a nyilvánosságot, de a hot! magazinnal kivételt tett.

- Friderikusz egyszer csak bekopogott hozzám. Azt mondta, mindenképpen megírja a könyvet, akkor is, ha nem nyilatkozom, de a tragédiám kapcsán hitelesebb lesz. Akkor jött, amikor még nem tudtam kontrollálni, hogy mit tegyek. Túl nagy volt a fájdalom. Van, aki magában tartja, de nekem mondanom kellett, beszélnem, különben megőrültem volna. Friderikusz nagyon közvetlen ember, egyszer még segített Csilla síremlékével kapcsolatban is.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára