Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. Szeptember 11. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Fájdalmas titkot őriz: rákos volt Peller Mariann

Fájdalmas titkot őriz: rákos volt Peller Mariann

Peller Mariann, a TV2-n induló ÖsszeEsküvők című műsor házigazdája féktelen jókedvéről és vidámságáról ismert, azonban a mosolygós arc mögött fájdalmas emléket őriz. Évekkel ezelőtt egy tumorral kellett megküzdenie.

"Arra lettem figyelmes, hogy jobb oldalt valami kidagadt a nyakamon. Elmentem a szüleimmel a háziorvoshoz, aki valósággal sokkot kapott a kinövés láttán. Mondta, hogy ez nem normális, és azonnal beutalt a kórházba. Családi ismeretségen keresztül elmentünk egy professzorhoz, aki megvizsgált" - kezdte megrázó történetét Mariann, aki nem számított arra, hogy akár komoly betegségről is szó lehet.

"Pajzsmirigydaganatot állapítottak meg. Szövetmintát vettek azonnal, ami irtó fájdalmas volt. Emlékszem, hogy a nővérek nyugtattak, mert kibírhatatlan fájdalmat éreztem, amikor az orvos beleszúrta a tűt a nyakamba. Én fel sem fogtam, hogy mi történik körülöttem. Akkor kezdtem el megrémülni, amikor anyukám arcán láttam a félelmet" - folytatta a népszerű műsorvezető, aki naplót vezetett a kórházi élményeiről.

"A műtét reggelén bejött az orvos, aki megvizsgálta a nyakam. Azt nézte, hogy pontosan hol vágja meg, hogy a lehető legkevesebb nyoma maradjon a beavatkozásnak. Egy hetet töltöttem bent, kivették a fél pajzsmirigyem. Ma csak az igazán figyelmes szem veszi észre a műtét nyomait" - mondta Mariann, aki szörnyű napokat élt át, amíg nem derült ki a biopszia eredménye.

"Szerencsére jóindulatú volt a daganatom, bár figyelmeztettek az orvosok, hogy ha nem működik majd rendesen a pajzsmirigyem megmaradt része, akkor akár életem végéig hormonokat kell szednem, és az a testsúlyomat is befolyásolhatja. A hangom is veszélyben volt, mert intubáltak, azaz egy csővel biztosították a szabad légzést, amivel megsérthették volna a hangszalagjaimat. Pozitív hozzáállásommal sikerült átvészelni ezt a kemény időszakot, és bízom benne, hogy nem újul ki a daganat" - mesélte az Új Ásznak a műsorvezető.

STOP

Címkék: peller mariann

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.