Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Október 08. 11:24, péntek | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Élvezetes csata!

Élvezetes csata!

A Ritmus ASE a Klausz-Csányi Skoda R5 trióval képviseltette magát a 22. Porec Rallye-n.

Idén ez a horvát és a szlovén bajnokság közös versenye volt. Klauszék a nagyobb lélegzetű szünet miatt, ami a magyar bajnokság két utolsó versenye között van, a kellemest a hasznossal jegyében vettek rész rajta. Egy 2. hely lett az eredménye a könnyed felkészülésnek.

Várkonyi Szabolcs csapatvezető:

Mivel a Vértes Rallye és a Nyíregyháza Rallye között majd 2 hónap szünet van, úgy döntöttünk, hogy a mindig élvezetes, gyönyörű helyen és szenzációs gyorsaságikkal tűzdelt Porec Rallye-n indítjuk Kristófékat, hiszen nincs jobb teszt egy versenynél. Kristóf még nem ment ezeken a pályákon, így ismét gyakorolhatták az ismeretlen pályák felírását. Az első napi gyorsaságik nagyon felhordásosak voltak, ezért kellően megtisztelték őket, így a 4. helyen zárták a napot, kis lemaradással.

Másnap a 8 gyorsból 5-öt megnyertek és végig hatalmas csatában voltak a sokszoros szlovén bajnok és poreci győztes Rok Turkék Hyundai I20 R5-ével és az utolsó gyorsra 2,3 mp hátránnyal álltak oda. Sajnos ez a gyors az első körben egy baleset miatt etap lett, így Kristófnak nem volt meg a kellő magabiztossága ahhoz, hogy előnyre fordítsa hátrányát, míg Turk számtalanszor ment már ezen a gyorson, én már 10 éve is nagyokat küzdöttem itt vele.

Így maradt a 2. hely, amivel picit csalódott volt Kristóf, de amiért indultak, azt maradéktalanul teljesítették, szuper helyen, remek tempóban tudtak készülni a nyíregyházi versenyre, amit az egész csapat nagyon vár már.

A Ritmus ASE együttműködő partnerei:
Multifilm SFX Kft., CS-Process Kft., Sun&Fun Holidays, Hetech Trend Kft., Autóflex Kft., Krisped Kft., Multiprogres B.R. Kft., All4office Kft, Droidx Kft., Sütödetech Kft., Airvent Zrt., ZFW Hortiservice Kft., Villumen Kft., Aqua-Start Kft., Copy and More Kft., CATA.

Címkék: autósport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.