Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. December 31. 06:34, szombat | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Előzetesbe került a nevelőt leütő fiatal

Előzetesbe került a nevelőt leütő fiatal

Előzetes letartóztatásba helyezték pénteken Kecskeméten azt a 17 éves fiatalt, aki egy gyermekkorú társával életveszélyesen megsebesített egy nevelőt a Fővárosi Önkormányzat gyermekotthonának bócsai intézetében.

A 17 éves fiatalt 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte a nyomozási bíró – mondta Nyíkos Tamás főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Mint ismert, az otthon két lakója szerda este egy vaslapáttal leütötte, majd többször fejbe rúgta a 45 éves nevelőt, majd ellopták a személygépkocsiját. A férfi a bántalmazások következtében életveszélyes koponyacsonttörést szenvedett.

A rendőrök a nevelő autóját üres üzemanyagtartállyal az M5-ös autópályán, Budapest közelében megtalálták, s a két fiatalt a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) járőrei még csütörtökre virradó éjszaka elfogták a fővárosban.

A 17 éves fiatalkorút életveszélyt okozó testi sértés bűncselekmény, valamint jármű önkényes elvételének a gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A gyermekkorú fiatalt, tekintettel a büntethetőséget kizáró okra, meghallgatták, majd átadták az illetékes gyámhivatalnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.