Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Június 02. 13:08, szerda | Kék hírek
Forrás: mti - fotó:

Elfogták a monori gyilkossággal gyanúsított férfit

Elfogták a monori gyilkossággal gyanúsított férfit

A nyomozók két napon belül elfogták a monori gyilkossággal gyanúsított férfit - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon.

A közlemény szerint a 73 éves sértett lánya május 30-án tett bejelentést a rendőrségen, miután édesapját holtan találta monori otthonában.

A rendőrök rövid idő alatt azonosították az elkövetőt, akit a 4-es főúton elfogtak, majd előállítottak. A 20 éves férfi a kihallgatás során a bűncselekmény elkövetését elismerte, panasszal nem élt.

Elmondása szerint az áldozattal szóváltásba keveredett, a 73 éves férfi rátámadt, ő pedig védekezésképpen szúrta meg - több alkalommal - egy tapétavágó késsel.

Állítása szerint annyira pánikba esett, hogy az öntudatlan állapotban lévő áldozatot az egyik helyiségbe rejtette, magához vette a kocsikulcsot, majd a sértett autójával elmenekült.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást, egyben kezdeményezte a férfi letartóztatását - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.