Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Szeptember 16. 16:00, hétfő | Kék hírek
Forrás: mti

Életveszélyesen kiütött egy bulizót a biztonsági őr, vádat emeltek

Életveszélyesen kiütött egy bulizót a biztonsági őr, vádat emeltek

Életveszélyt okozó testi sértés miatt emeltek vádat egy biztonsági őr ellen, aki egy üres üveg rugdosása miatti szóváltás után leütött egy külföldit – közölte a Fővárosi Főügyészség hétfőn az MTI-vel.

A közlemény szerint a 37 éves vádlott biztonsági őrként dolgozott egy VII. kerületi szórakozóhelyen, amikor – még 2016 szeptemberében – egy külföldiekből álló társaság érkezett a bejárathoz. Az egyik külföldi férfi ittas állapotban egy üres üveget rugdosott a járdán, ami nem tetszett az egyik biztonsági őrnek és szóváltásba keveredett a sértettel. A hangoskodásra a társasághoz ment a vádlott is, majd egyik őrtársát megkerülve azonnal, ököllel megütötte a sértettet a fején. A bántalmazott az ütéstől hanyatt esett, és a fejét az aszfaltba ütve elvesztette az eszméletét.

A sértett a bántalmazás következtében közvetlen életveszélyes állapotba került, koponya alatti bevérzést szenvedett, amely szakszerű orvosi ellátás nélkül a halálához is vezethetett volna.

A Fővárosi Főügyészség a bántalmazóval szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre, amely bűncselekményt a törvény kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni – írták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.