Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Június 28. 08:45, szerda | Sport

Casentinora teszteltünk a Mecsek Ralin

Casentinora teszteltünk a Mecsek Ralin

Az 56. Mecsek Ralin járt a Juhász Csaba - Juhász Zsolt ralipáros.


Csabival beszélgetek.

Tesztversenynek szántad a Mecsek Ralit? Esetleg egy másik Mitropa Rally Cup versenyre való felkészülésnek?
- Igen, teljes mértékben. Mivel pénteken családi rendezvényen voltam, ezért csak a szombati napon tudtam versenyezni. Szuper Rallyban indultunk 15 perc büntetéssel, így már csak a tesztelésre koncentráltunk.


Árpádtető - Abaliget szakasz volt az első gyors a szombati napon számotokra. Volt egy kis lassító büntitek. Vizes vagy hideg volt az aszfalt, hogy megkoccoltátok a lassítót?
- Igen, volt egy kis gondunk a gumikkal. Nem tudtuk felmelegíteni mert szerelnünk kellet a szakasz előtt. Zsolti megpróbálta megjavítani az átbeszélőt, de nem sikerült. A Bencs testvérek is próbáltak szakmai segítséget nyújtani, de így sem ment. Az első kört átbeszélő nélkül teljesítettük, de Zsolti megoldotta a feladatot.


Szombaton a Hetvehely - Golgota gyorson kategória harmadik helyre hoztátok be a Mitsubishi EVO X-t. Ennyire bejött ez a gyors nektek?
- Igen, szeretem ezt a szakaszt. Sajnos feltartottak ezen a gyorsaságin is, rossz helyen értük utol az előttünk rajtolót és nem tudott azonnal elengedni. De ez a rajtsorrendnek köszönhető.

Mennyire volt túlélő túra a verseny utolsó napja számotokra?
- Teljes mértékben. Amikor ennyire hátul rajtolsz, akkor már nagyon rossz minőségű pályákon mész. Sok a felhordás, nehéz eltalálni a jó íveket, könnyű hibázni.


Legközelebb hol láthatunk és milyen autóval titeket?
- Casentino Rally lesz a következő állomás számunkra, és egy Peugeot 208 Rally 4-el indulunk.


Együttműködő partnereink: NR Szoftver Kft., Extrem Line Kft., P.O.P. Kft., ML-Log Kft., Mihidra Kft., JB Controll Kft., Vidia Csavar, Volvid Zrt., Cső-Kötő Kft., LEL Kft., Hun-Therm Kft., PLESO-VIA-BAU Kft., Érdi Rally Team Kft., DR. Lan. Eu, www.lanexpert.hu, Artifex J+J Kft., Komplex-D Kft., TT Sped Kft., Lubland Kft. Nomido Madera Kft., Green Goes Kft. KELI BAU, GTT-Logistic Solution Kft, BB-Logistic Solution Kft. LetMeSolvelt Kft.Robinwork Kft. Choco-Milk Kft. Perial-Ker Kft., Az “Infovárosok.hu hírportál hálózat”.

Fotó: Hajóka SportFotó

- Hajósi Miklós -

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.