Városlista
2021. június 25, péntek - Vilmos

Hírek

2021. Május 16. 10:59, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Bűnügyi felügyelet alatt törte fel az autókat

Bűnügyi felügyelet alatt törte fel az autókat

Az újpesti rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben az elkövető 13 kocsiból közel hárommillió forintot érő értékeket tulajdonított el. Rongálással is több mint egymilliós kárt okozott a sértetteknek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitánysága rendelt el nyomozást 2020 januárjában dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt egy budapesti férfi ellen, aki a fővárosban gépjárművek ablakát törte be, és ellopta az autókban hagyott szerszámgépeket, táskákat, mobiltelefonokat, készpénzt - közölte a rendőrség.

Mivel a bíróság hasonló bűncselekmény elkövetése miatt korábban a férfi bűnügyi felügyeletét rendelte el – ami szerint Budapest közigazgatási területét nem hagyhatta el –, az autófeltörés-sorozatot elektronikus nyomkövető eszközzel a lábán követte el.
A kerületi rendőrök azonosították és 2020. január végén elfogták a lopásokkal megalapozottan gyanúsítható 35 éves L. Jánost. Őt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság elrendelt.

L. János jelenleg az egyik büntetés-végrehajtási intézetben tölti korábban elrendelt jogerős szabadságvesztés büntetését.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 24. 16:01, csütörtök | Kék hírek

Újabb dílerekre csapott le a rendőrség – Videó

Több mint négy kiló drogot foglaltak le a feltételezett elkövetőktől a fővárosi nyomozók.

2021. Június 24. 07:00, csütörtök | Kék hírek

Zalaegerszegen szedtek szét külföldön lopott autókat

Összesen több mint húsz személyautót lopott Németországtól Szlovéniáig több országból az a két zalaegerszegi férfi, aki a kocsikat továbbadta vagy alkatrészeire szedte

2021. Június 23. 17:08, szerda | Kék hírek

Korrupció miatt indult eljárás egy állatorvos és társai ellen

A Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség előnyért, a hivatali kötelességét megszegve, üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt eljárást indított egy hatósági állatorvos és öt társa ellen

2021. Június 23. 12:08, szerda | Kék hírek

Nagyszabású akcióban csapott le a TEK és a rendőrség - Videó

Egy tavaly indult nyomozás gyanúsítottjainak számát bővítették a ceglédi nyomozók. Kábítószer-kereskedelem a gyanú.