Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Január 02. 17:01, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Bedrogozva ült volán mögé

Bedrogozva ült volán mögé

A móri rendőrök befejezték annak a 21 éves férfinak az ügyét, aki a megalapozott gyanú szerint bódító hatású szert fogyasztott, majd volán mögé ült.

A Móri Rendőrkapitányság kábítószer birtoklásának vétsége miatt folytatott nyomozást egy helyi lakossal szemben – közölte a rendőrség.

A fiatalembert 2021. június 19-én délelőtt Mór belterületén ellenőrizték a rendőrök, amint személygépkocsival közlekedett a Vásártér utcában. Az intézkedés során vele szemben alkalmazott légalkoholteszter negatív értéket mutatott, azonban zavart viselkedése, gyors beszéde és gesztikulálása arra utalt, hogy szervezetében tiltott szert lehet. Kérdésre a sofőr elmondta, hogy hajnalban speedet fogyasztott. Ezt követően a férfit vér- és vizelet mintavételre előállították, majd az eljárás során kirendelt igazságügyi toxikológiai szakértő a mintákban N-etil-hexedron katinon típusú vegyületet mutatott ki, amely kábítószernek minősülő anyag fogyasztására utal.

A móri férfival szemben indult ügy vizsgálata során a szükséges eljárási cselekményeket a rendőrök elvégezték, és az iratokat a napokban az ügyészségnek átadták.

Címkék: drog, kábítószer, Mór

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.