Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2023. Január 19. 09:39, csütörtök | Belföld
Forrás: Rendőrség

Balesetet okozott, majd elmenekült, a rendőrök egy bokor mögül gyűjtötték be

Balesetet okozott, majd elmenekült, a rendőrök egy bokor mögül gyűjtötték be

Először megpróbált elmenekülni a rendőrök elől, majd balesetet okozott, végül négy utasát hátrahagyva újra menekülőre fogta.

A rendelkezésre álló adatok alapján a rendőrök 2023. január 10-én éjszaka a 710-es számú főúton, Papkeszi külterületén akarták megállítani a személygépkocsival közlekedő 56 éves lovasberényi lakost, azonban ő továbbhajtott. Haladása során egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát járműve felett, majd lesodródott az útpadkára, melynek következtében az autó többször megpördült és a tetejére borulva állt meg.

A balesetet követően a sofőr anékül, hogy meggyőződött volna róla, hogy a négy utasa megsérült-e, kiszállt a gépjárműből, és elhagyta a helyszínt. A rendőrök nem sokkal később a helyszín közelében, egy bokorban megbújva találták meg az 56 éves járművezetőt. Ezután előállították őt és megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel vezetési jogosultságát szüneteltetik. A baleset során a gépkocsiban tartózkodó egyik utas megsérült.

A férfi ellen segítségnyújtás elmulasztása bűntett és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt folyik eljárás a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon.

Fotó: Rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.