Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Május 30. 08:23, hétfő | Helyi
Forrás: TMKI, fotó: alon.hu

Árokba hajtott és kigyulladt egy autó

Árokba hajtott és kigyulladt egy autó

Bonyhád és Bonyhádvarasd között árokba hajtott és kigyulladt egy személyautó, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy személyautó hétfő reggel Tolna megyében, a Bonyhád és Bonyhádvarasd közötti úton. A baleset következtében a jármű kigyulladt. A helyszínre a bonyhádi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral rövid időn belül eloltották az égő autó lángjait, majd megkezdték a műszaki mentést.

Elsődleges információink szerint az eset során a jármű vezetője megsérült, ezért őt a mentők ellátják. A mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – olvasható a Tolna Megyei Katasztrófavédelem oldalán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.