Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Február 24. 21:08, vasárnap | Belföld
Forrás: zene.hu

A Nagy Duett 2013 harmadik forduló: Gáspár Laciék taroltak és vezetnek

A Nagy Duett 2013 harmadik forduló: Gáspár Laciék taroltak és vezetnek

Vasárnap folytatódott A Nagy Duett, amely nyolc héten át felhőtlen szórakozást ígér a SuperTV2 nézőinek. Még nyolc páros van versenyben.

A Nagy Duett kulisszái mögött hetek óta lázas munka folyik. A sztárok Bereczki Zoltán zenei irányítása alatt a legnagyobb slágereket válogatták ki, hetek óta együtt énekelnek, táncpróbákon csiszolják mozgásukat, ruhapróbákon és fotózásokon vettek részt.

Tíz sztárpáros mérte össze énektudását vasárnap este A Nagy Duett stúdiójában. Elsőként Görög Zita és Pataky Attila számára fejeződött be a verseny, míg a múlt héten Détár Enikő és Kovács Lázár búcsúzott.

Az estet Szulák Andrea és Papp Gergő kezdte a Hello és az Induljon a banzáj dalok egyvelegével. A zsűri szerint nagyon sokat fejlődött Gergő és egyre magabiztosabban mozog a színpadon. Andiék produkcióért 3-szor 9 pontot zsebeltek be.

Bangó Margiték nem jól választottak?

Bangó Margit és Lakatos Márk a spanyol Besame mucho és a magyar Szájbergyerekkel érkezett, majd 24 ponttal távoztak. Kasza Tibi szerint nem volt jó választás ez a dal.

Az Embertelen dal című slágerrel folytatjuk, amit ezútal Csézy - Gesztesi Károly páros prezentált, majd bezsebelték az est első maximális pontszámát. Gáspár Laci és Erdélyi Mónika előadásában a Gangnam Style. Mókás volt, a javából. A páros hatalmas elszántsággal és elképesztő izomlázzal várta a produkciót. De nem csak a lábmunkára fektették a hangsúlyt, hiszen megalapozták koreai nyelvtudásukat is!

Pontok: 10, 10, 10

Összegezve: Fergeteges hangulat, a közönség állva tapsol és 30 pont ...

Love Shack énekelte Király Linda és Szabó Győző, amiért 28 egységet sepertek be a zsűritől.

Szandi - Zsidró Tamás duó ezúttal a Trabanttal "érkezett", majd dalolt is a 80-s évek legendás járműjéről. Dobrady Ákos szerint Mr. Beanre hasonlít Tamás. Az előadásért 28 pontot vihetnek haza.

Szinetár Dóra és Dopeman ezúttal is vidám készült, majd mosolyogva érkezett a színpadra, miközben vidáman rapeltek, amiért 29 pontot kaptak.

A zsűri pontszámai:

Gáspár Laci - Erdélyi Mónika 30 pont
Szinetár Dóra - Dopeman 29 pont
Király Linda - Szabó Győző 28 pont
Csézy - Gesztesi Károly 28 pont
Szandi - Zsidró Tamás 28 pont
Szulák Andrea - Papp Gergő 27 pont
Kökény Attila - Cseke Katinka 27 pont
Bangó Margit - Lakatos Márk 24 pont

Kiesett: Szandi - Zsidró Tamás

Címkék: nagy duett

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk