Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Október 17. 09:53, hétfő | Helyi
Forrás: teol.hu

A Bonyhád nyerte meg a Völgységi El Clásicót

A Bonyhád nyerte meg a Völgységi El Clásicót

A Bonyhád VLC 4–0-ra nyert a Majosi SE vendégeként a megyei I. osztályú focibajnokság vasárnapi rangadóján, a Völgységi El Clásicón.

Megyei I. osztály, 10. forduló
Majosi SE–Bonyhád VLC 0–4 (0–3). Majos, 400 néző. V: Pekoli D. (Bati N., Horváth J.). Majos: Komáromi B. – Vituska N., Bálint J., Szeiler, Gere (Illés Á., 21.) – Szőts A. – Bognár Zs., Szőts A., Vámosi P. (Batta, 82.), Becze R. – Lizák P. Mb. edző: Tálas Zoltán. Bonyhád: Szabó Sz. – Szász D., Szlama, Máté R., Völgyi – Fekete K. (Pechár, 82.), Bognár S. (Forrai P., 84.) – Genczler (Sebestyén N., 80.), Varga Á. (Kertész D., 70.), Pfaff (Domokos R., 76.) – Pap R. Edző: Köllő Roland. Gól: Pap R. (34., 80.), Genczler (22.), Varga Á. (43.).

Még kérdezni sem volt ideje az embernek, de Fábián Béla, a majosi klub elnöke már sorolta is, hogy kulcsembereket kell nélkülözniük, így nem lesz olyan izgalmas a meccs, mint amilyen egy Majos–Bonyhád szokott lenni. Kétség kívül belejátszott a végül fölényes bonyhádi sikerbe, hogy Tálas Zoltánt (sérülés), Hegedűs Pétert (eltiltás), Gyánó Szabolcsot (betegség) és Máté Balázst (sérülés) miatt nem küldhették csatába a hazaiak, velük biztosan más lett volna a derbi kicsengése. De a futball már csak olyan, hogy annak kell játszania, aki hadra fogható, s jelen helyzetben a pályára küldött tizenegy volt a legjobb majosi tizenegy. A bonyhádiakat nem értehi kritika amiatt, hogy ők éltek az eséllyel, s végül sima győzelmet arattak, ráadásul szebbnél szebb gólokkal fűszerezve meg mindezt. Különösen a harmadik találatuk volt parádés, amikor Pap Roland sarokkal tette tovább a labdát Varga Ákos elé, a középpályás pedig remekül tekert a kapu bal felső sarkába. Nagy kár, hogy ezúttal nem voltak olyan sokan, mint amennyien szoktak lenni, de jó négyszáz nézőt így sem tudott elriasztani a barátságtalan időjárás. Ők – legalábbis a vendégcsapatért szorítók – biztosan jól érezték magukat, mert különösen az első félidő szép jeleneteket, remek összecsapásokat csatákat hozott. A másodikban pedig az olykor előbukkanó napnak és a régen látott barátoknak, ismerősöknek lehetett örülni. Jók: Vámosi P., Bognár Zs., Nagy N., illetve Pap Roland vezérletével az egész vendégcsapat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni