Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2016. Szeptember 09. 05:00, péntek | Helyi
Forrás: marketinginfo.hu, fotó: szeretlekmagyarorszag.hu

1,6 milliárd forintból fejleszti áruházait a SPAR

1,6 milliárd forintból fejleszti áruházait a SPAR

Bonyhádon a bolt átalakításának költsége meghaladta a 230 millió forintot, a forrás felhasználásával megújult az eladótér és új koncepciót kapott a berendezés.

A teljes körű felújítást követően Csornán, Bonyhádon, Kaposváron, Szolnokon és három fővárosi helyszínen már a megújult áruházak várják a vásárlókat.
"Az idén 25 éves SPAR piacra lépése óta folyamatosan fejleszti kereskedelmi hálózatát Magyarországon, fennállása óta több mint egymilliárd eurót fektetett be a hazai piacon. 2016 második felében további hét SPAR áruház újult meg"- hangsúlyozta Maczelka Márk kommunikációs vezető.

Idén nyáron négy vidéki városban modernizáltak egy-egy SPAR üzletet. Csornai üzletükre 314 millió forintot fordítottak. A beruházás révén az áruház teljes egészében megújult: a megnövelt eladótérnek és a részben alacsonybútoros berendezésnek köszönhetően az üzlet tágasabb lett, továbbá új csemegepult arculat és látványpékség várja a vásárlókat.

Bonyhádon a bolt átalakításának költsége meghaladta a 230 millió forintot, a forrás felhasználásával megújult az eladótér és új koncepciót kapott a berendezés.

Szeptember első napján vették birtokba a vásárlók a kaposvári, megújult SPAR üzletet. Összesen 455 millió forintot költött a cég az üzlet modernizálására. Megújult az eladótér, és az új berendezési koncepció szerint valósult meg a belső kialakítás: új csemegepult arculat, látványpékség készült és új berendezéseket, hűtőbútorokat szereltek be. Az üzletben a könnyebb tájékozódás érdekében alacsony bútoros berendezést kapott a pékáru és a zöldséges részleg is. A szolnoki üzlet felújítására pedig 104 millió forintot költöttek. A megújult egységbe csemegepult, sajtpult és húspult került be újdonságként és megújították a látványpékséget is. A Budapesten történt három üzletfelújítás 518 millióba került.

"Az összes beruházásunkban közös, hogy korszerűbbé vált a boltok világítási és hűtőrendszere, így kevesebb energiát használnak az áruházak. Az üzletekben a frissáruk és a népszerű márkatermékek mellett a kiváló minőségű, kedvező árú SPAR sajátmárkás termékek, valamint a helyben sütött pékáruk is kaphatóak"- tette hozzá Maczelka Márk.

A SPAR a jövőben is folytatja az expanziót: az új üzletek nyitása mellett a meglévő áruházak korszerűsítése is hangsúlyos marad. A vállalat jelenleg összesen 343 SPAR szupermarketet, 32 INTERSPAR-t és 107 franchise üzletet üzemeltet, munkavállalóinak száma meghaladja a 13 ezret. 25 éves magyarországi működése alatt több mint egymilliárd eurót fordított beruházásokra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt