Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2020. Március 18. 07:45, szerda | Helyi
Forrás: infobonyhad.hu

Újabb döntések a veszélyhelyzetre való tekintettel

Újabb döntések a veszélyhelyzetre való tekintettel

Tisztelt Lakosság!
Kedves Bonyhádiak!

A következő döntéseket hozta március 15-én Bonyhád polgármestere a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetre való tekintettel:

1. A Bonyhádi Varázskapu Bölcsőde és Óvoda intézményében 2020. március 17. napjától rendkívüli szünetet rendelt el. A gyermekek, szülők az intézménybe engedély nélkül nem léphetnek be. Kéri a szülőket, hogy csak akkor hozzák a gyermekeket az intézménybe: ha semmilyen módon nem tudják megoldani az otthoni felügyeletet, illetve a gyermek, vagy annak családtagja külföldön járt és a hazaérkezésüktől 14 nap eltelt.

2. A Gondozási Központban március 16-tól szünetel a nappali ellátás, aki igényli, annak házi gondozást, illetve szociális étkeztetést biztosítanak házhoz szállítással. Az Idősek Otthonában látogatási tilalom van.

3. A közművelődési intézményekben (Solymár Imre Város Könyvtár, Völgységi Múzeum, Vörösmarty Mihály Művelődési Központ) március 16-tól látogatási tilalmat rendelt el. Ettől a naptól kezdve bezárnak az intézmények.

4. A városi sportcsarnok és a tanuszoda március 16-tól szintén zárva tart.

5. Március 17-től bezár a piac.

6. A Bonyhádi Közös Önkormányzati Hivatalnál elsősorban telefonon és elektronikusan intézzék ügyeiket, személyes ügyfélfogadásra kedden 08:00-10:00 és csütörtökön 14:00-16:00 van lehetőség.

A fenti összehangolt intézkedéssorozat célja, hogy a járvány szélesebb körben történő elterjedését megakadályozzuk.

Kérem a lakosság megértését és együttműködését, a korlátozó rendelkezések szigorú betartását a járvány terjedésének megakadályozása, egészségük megóvása érdekében. Köszönöm az együttműködésüket.

A fenti döntések visszavonásig érvényesek.

Filóné Ferencz Ibolya
polgármester

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.