Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2016. Szeptember 25. 11:08, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Teréz körúti robbanás - A rendőrség a lakosság segítségét kéri

Teréz körúti robbanás - A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomoz a budapesti Teréz körúton szombaton késő este történt robbanás ügyében, és a lakosság segítségét kérik - olvasható a rendőrségi honlapra vasárnap feltett közleményben.

Az egyelőre ismeretlen eredetű robbanásban, amely a Teréz körúton, a Király utcai kereszteződésben lévő egyik földszinti üzlethelyiségben történt, két rendőr megsérült - közölte korábban az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) és a rendőrség.

A Nemzeti Nyomozó Iroda kéri, hogy aki a cselekmény helyszínén vagy annak közelében tartózkodott, illetve aki a cselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen az ingyenesen hívható 06-80-620-107-es telefonszámon, vagy hívja a 107-es, 112-es segélyhívók valamelyikét - áll a rendőrségi közleményben.

Az MTI tudósítói a helyszínről azt jelentették, hogy a rendőrség a Teréz körutat teljes egészében lezárta az Oktogon és a Wesselényi utca között, és kordonokat emelt a Király utcában is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára