Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Május 05. 08:34, csütörtök | Helyi
Forrás: vmisk.hu

Kesztyűt ragadtak a vörösmartysok is

Kesztyűt ragadtak a vörösmartysok is

Bonyhád Város Önkormányzata az idén ismét csatlakozott az országosan immár hatodik alkalommal megszervezett TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akcióprogramhoz

A Te Szedd! ma hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma. A szemétgyűjtési akció keretében szerte az országban „tavaszi nagytakarítottak” a TeSzedd! résztvevői. A rendezvény célja az önkéntesség népszerűsítése mellett a tisztább, élhetőbb környezet biztosítása. Az eseményt az önkormányzat részéről Kaiser Mária fogta össze, a Bonyhádi Általános Iskola Vörösmarty Mihály Tagintézménye pedig örömmel csatlakozott, most már másodszor a megmozduláshoz. Három osztály diákjai és tanárai ragadtak kesztyűt, zsákot, és a szomorkás, esős idő ellenére lelkesen, jókedvűen indultak útnak.

A 4.b osztály a sétáló utcát és a kórház előtti parkolót, a 4.c a piacteret, az 5.b osztály pedig a Budai Nagy Antal utca folytatásaként a majosi utat tisztította meg a hulladéktól, rengeteg zsákot töltve meg.

Remélik egyúttal, hogy példájukat követve jövőre még többen csatlakoznak az akcióhoz, hiszen közös érdek, hogy szép, rendezett környezetben élhessenek a bonyhádiak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás