Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Május 04. 08:41, szerda | Helyi
Forrás: police.hu, vitalap.hu

Elvitte a tárgyakat, lecserélte a zárat

Elvitte a tárgyakat, lecserélte a zárat

Vádemelést javasol a rendőrség a bonyhádi férfi ellen.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 34 éves férfi ellen - írja a police.hu.

A gyanúsított a rendelkezésre álló adatok alapján 2016. január 13-án a tulajdonát képező szekszárdi lakásból elszállította az érvényben lévő albérleti szerződéssel rendelkező bérlőnek és családtagjainak a tárgyait, majd az ajtón lévő zárat lecserélte.

A rendőrök a bonyhádi férfit magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A terhelt beismerő vallomást tett, szabadlábon védekezhet.

A rendőrök az elszállított tárgyak egy részét, köztük személyes iratokat és bankkártyákat lefoglalták, másik részüket a terhelt adta vissza a sértettnek.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte, az ügy iratait a napokban az illetékes járási ügyészség részére vádemelési javaslattal átadta.

(Képünk illusztráció)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás