Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Április 25. 09:34, hétfő | Helyi
Forrás: vmisk.hu

Aladdin és a csodalámpás

Aladdin és a csodalámpás

A szegedi Mandula Színház járt a Bonyhádi Általános Iskola Vörösmarty Mihály Tagintézményében egy utazó előadás keretében, három színész közreműködésével mutatták be az Aladdin és a csodalámpás című előadásukat.

A vidám mesejáték és a szép jelmezek hamar meghozták a jókedvet a nézőtérre, azt pedig külön élvezték az 1-4. évfolyamos és 1-.6 tagozatos gyerekek, hogy a szereplők őket is bevonták az interaktív játékba. Gyorsan eltelt számukra a kellemes délután, a gyerekek nagyon jól érezték magukat.

Az iskola külön köszönetét fejezi ki az SZMK-nak az általuk nyújtott támogatásért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.